Testünk és lelkünk egységben

Életmód és Lélekhangoló tábor Noszvaj szívében. Innen feltöltődve, inspirálva és hatalmas energiákkal gazdagodva térhetsz haza.

csoportkép
meditáció
legző gyakorlat

Tapasztald meg a nyugalmat

Sajátítsd el a Wim Hof Módszert és gazdagodj életre szóló élményekkel, lassulj le velünk és éld át az igazi belső békét. Ez egy olyan út, amire ha rálépsz, nem akarsz többé letérni. 

A különlegességét a tábornak azok a módszerek és technikák adják, ami átjárja az itt töltött napokat és hasznosítani tudod a mindennapjaid folyamán.

Kapcsolódj önmagaddal, másokkal és a természettel. 

Wim Hof Módszer

Wim Hof Módszer

Különleges programok

Önismereti tréningek

Meditációk

Közös elmélkedések

túrázás

Természetjárás

testmozgás

Testmozgás

Mi vár rád?

nomad hotel lazuló
Ezalatt a 3 nap alatt
olyan eszköztárat kaphatsz, amit könnyedén integrálhatsz a hétköznapjaidban is.

+ bónuszok amit egy Életmód és Lélekhangoló tábor nyújt számodra

Neked való? Derítsük ki

Nem neked szól, ha olyan tábort keresel, ahol:
Gyere hozzánk, ha szeretnél igazán (ki)kapcsolódni, valami különlegesnek a részese lenni:

A célunk, azonban még ennél is több

Ez nem csak arról szól, hogy megpihenj és feltöltődj, hanem olyan tudás birtokában lehess, aminek segítségével Te magad is képes leszel a mindennapjaidat kiegyensúlyozottan, harmóniában és szeretetben élni. 

életmód és lélekhangoló tábor kép

Állandó programok

Az Életmód & Lelekhangoló tábor programjai természetesen igazodnak az időjárási körülményekhez. Minden esetben van egy „B” terv is. Mindig van egy adott menetrend, azonban a jeligénk „Várd a váratlant” így az alábbi lista nem teljes:

Ki lesz a tábor vezetője?

Szűcs Sándor

Az Életmód & Lélekhangoló tábor megálmodója és vezetője.

Hadd mutatkozzam be pár mondatban.

Több mint 10 éves harcművészeti és sport múlttal rendelkezem.

1x világbajnok, 2x európa és 3x országos bajnok. Fekete öves Ju-Jitsu mester.

Az elmúlt években sokat foglalkoztam önfejlesztéssel és tovább képzésekkel. Világszinten elismert emberektől volt szerencsém tanulni, azért hogy a lehető legjobb eszközök alkalmazásával tudjak segíteni. Mottóm az „Élj szenvedéllyel és taníts példamutatással” Ezt az esszenciát igyekszem átadni, mindazok számára, akikkel útjaink keresztezik egymást.

Wim Hof Módszer Instruktor, Life & Health Coach és Sportedzőként segítek többek között a hozzám fordulóknak.

A múltunk meghatározhat minket, de nem lehet teher. Csökkentsd a terhet és fuss egy új élet felé

Több mint 10 éves tapasztalattal a hátam mögött, programjaimon azt látom, hogy mindenki hozza a maga kis terheit, de amikor elkezdődik a tábor, ezeket szépen lassan leteszik. Azonban ez a tábor több, mint egy egyszerű menedékhely – ez egy olyan hely, ahol mindenki elmerülhet a jelenben. Ilyenkor magunk mögött hagyva a terheinket, teret adunk valami különleges dolognak. Tudod mi az? Az elengedés művészete.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy új utakra lépj és átéld az igazi szabadságot! Csatlakozz hozzánk, és légy részese a változásnak és a fejlődésnek!

jégfürdő

Bónusz kupon minden résztvevőnek

bonusz

Csodálatos hírünk van mindazoknak, akik részt vesznek az Életmód és Lélekhangoló Táborban!

Szeretnénk minden szükséges eszközt megadni, hogy egy kiegyensúlyozott és boldog életet élhess, ezért minden kedves résztvevőnek egy exkluzív kedvezményes kupont kínálunk, amely egy ingyenes jegyet biztosít a Wim Hof Módszer Workshopra! 

A helyek száma limitáltak csak 12-14 fő számára nyitott ez a lehetőség, jelentkezhetsz a pároddal, legjobb barátod/barátnőddel is, vagy akár egyénileg, ne habozz sokáig a helyek gyorsan fogynak. Ragadd meg az alkalmat, és csatlakozz hozzánk, hogy egy felejthetetlen és inspiráló élményben legyen részed!

Programok, árak és jelentkezés

normál ár

Normál ár

Az ár magában foglalja a szállást, a különböző foglalkozások és programok díjait, ezen felül a teljes ellátást is

korai jelentkezés

Korai jelentkezés

Korai jelentkezés akkor teljesül, ha a foglaló befizetésre kerül 2024.06.15-ig

Jelentkezés menete

Miután kitöltötted a jelentkezési űrlapot, utána kapni fogsz egy emailt a további információkkal. Biztosítani a helyedet mindenképpen a foglaló befizetésével tudod. Abban az esetben ha 2024.06.15. előtt befizetésre kerül a foglaló, akkor az akciós áron jelentkezhetsz.  

A teljes részvételi díj fennmaradó összegét, pedig az esemény napjáig szükséges befizetni.

Jelentkezési határidő: 2024.július 20.

Nézd meg, hol leszünk

Helyszín: Noszvaj

A szállás egy konyhával felszerelt színes, hangulatos saját fürdőszobával ellátott 2 szintes luxus 3-4 fős faházakban történik az erdő szélén.  Az ellátást szintén a Nomad Hotel & Glamping biztosítja. A helyek száma limitált!

Ez a lehetőség csak 12-14 fő számára nyitott, jelentkezhetsz a pároddal, legjobb barátod/barátnőddel is, vagy akár egyénileg. Ne habozz sokáig a helyek gyorsan fogynak. Ragadd meg az alkalmat, és csatlakozz hozzánk, hogy egy felejthetetlen és inspiráló élményben legyen részed!

életmód és lélekhangoló tábor kép2

Fedezd fel a belső erőd

wim hof tábor

GYIK

Íme néhány a leggyakrabban feltett kérdések a táborral kapcsolatban.

Miután kitöltötted a jelentkezési űrlapot, utána kapni fogsz egy emailt a további információkkal. Biztosítani a helyedet mindenképpen a foglaló befizetésével tudod. Abban az esetben ha 2024.06.15. előtt befizetésre kerül a foglaló, akkor az akciós áron jelentkezhetsz.  

A teljes részvételi díj fennmaradó összegét, pedig az esemény napjáig szükséges befizetni.

Jelentkezési határidő: 2024.július 20.

A jelentkezési határidő 2024.július.20.

Az Életmód és Lélekhangoló tábor 2024.augusztus 21-23- ig tart. Részletes programot a jelentkezést követően küldünk ki.  21-én 14:00 órától kezdődnek a programok és 23-án 11:30-ig tartanak.

Természetesen rugalmasak vagyunk az ellátást illetően, azonban bármilyen ételallergia áll fent, mindenképpen jelezd a részünkre a jelentkezést követően!

Vannak olyan esetek, amikor a jegesmerülés, vagy bizonyos légzőgyakorlatok nem javasoltak ilyen például, ha komoly szív és érrendszeri probléma áll fent, várandósság, epilepszia, Raynaud secunder, cold urticaria, veseelégtelenség. Javasoljuk, ha bármilyen komoly egészségügyi probléma áll fent, konzultáljon előtte a kezelő orvosával!

 

Dobj egy üzenetet az info@sandorszucs.com-ra 

Készen állsz?

Várunk szeretettel az Életmód és Lélekhangoló Táborban, hogy együtt fedezzük fel az életünk új kalandjait! Ne maradj le erről a fantasztikus lehetőségről, regisztrálj most és indítsd el az utadat a változás felé!

Szűcs Sándor
fehér logó

        ÉLJ BÁTRAN, KORLÁTOK NÉLKÜL

Elérhetőség

Kövess minket!

© Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | ÁSZF Süti szabályzat

Jelentkezés