Üdvözöllek

Szűcs Sándor vagyok Wim Hof Módszer Instruktor, Life & Health Coach, Személyi Edző

NEM TUDOD MI AZ ÉLET CÉLOD?

TUDOM MIT ÉRZEL.

RENGETEG ELUTASÍTÁST KAPTAM

Fan fact: Senki sem akar alkalmazni téged, amikor az áll az önéletrajzodban „több mint 25 helyen dolgoztam” Tapasztalat alatt. 25 éves koromra 2,2 millió ft adósságom volt. Céltalan voltam és depressziós.

ELÉGEDETLEN VOLTAM
ALKALMAZOTTKÉNT

Hetente több mint 60 órát dolgoztam és úgy éreztem nem használom ki a bennem rejlő lehetőségeket. Tudtam, hogy adni akarok valamit a világnak, szolgálni akartam. Multi cégek ahol dolgoztam, nem adtak lehetőséget az előléptetésre, annak ellenére sem, hogy átlag felett teljesítettem a munkámban.

LE VOLTAM ÉGVE TELJESEN

Nemrég megnősültem, egy másik városba költöztem és vállalkozó lettem. Meg akartam élni a céljaimat és a szenvedélyemet. Évek óta képeztem magam, hogy mások szolgálatára lehessek.

A DOLGOK SOKAT VÁLTOZTAK AKKORIBAN, DE MÉG MESSZE VOLTAM ATTÓL AZ ÉLETTŐL AMELYRE VÁGYTAM
AZT MONDTÁK AZ ÖTLETEIM NEM FOGNAK MŰKÖDNI

DE A TUDATOSSÁG MEGVÁLTOZTATJA AZT, HOGYAN LÁTOD A VILÁGOT

MENJÜNK VISSZA EGY KICSIT
UTAZÁSOM 22 ÉVES KOROMBAN INDULT AMIKOR

OTT HAGYTAM AZ EGYETEMET

Szülői nyomás hatására tanultam tovább, hiába nem szerettem volna. Ahogy mondják nem akarásnak nyögés a vége. Mivel szüleim nem preferálták a döntésemet elzárták az anyagi támogatás lehetőségét, így hamar saját lábra kellett állnom. Diák munkákkal tartottam el magam – innen a 25 munkahely. Különböző szférákba nyertem ezáltal betekintést ami abszolút remek tapasztalati lehetőséget nyújtott számomra. Munka mellett kitanultam a Sport Edző szakmát és fejlesztettem tovább magam Táplálkozás és Életmód tanácsadó, később pedig Life & Health és Sport Coach képesítést szereztem. 2022-ben pedig a Wim Hof Method Academy-n szereztem a Wim Hof Módszer Instruktor képesítésem. Utazásom során foglalkoztam pszichológiával és magas önismeretre tettem szert. Legnagyszerűbb tanítóktól tanulhattam mint Wim Hof, Shi Heng Yi, Jay ShettyDan Millman, Tony RobbinsMel Robbins, dr. Joe Dispenza, Alan La.

ELKEZDTEM ALKALMAZNI AMIT TANULTAM

A hála nem csak egy fogalom, hanem javította az immunrendszeremet, a hangulatomat és az alvásminőségemet. Uralni az elmét nem csak nyugalmat keltett bennem, hanem segített kezelni a szorongást és legyőzni a túlgondolkodást. Ez a fajta önfegyelem nem volt örömtelen, hanem hasznos és erőteljes erő volt, amely átformálta az életem. Helyes légzés segített a jelenbe visszakapcsolni, javította a vitalitásomat megszüntette a szorongásomat, jobb közérzet, energikusabb napokat adott. A meditáció nem csak gyakorlat volt, egy békésebb tiszta tudatot, magabiztosságot és összpontosítást nyújtott számomra. Az empátiát nem csak a szerzetesek gyakorolhatják, hanem bárki, számomra minden emberi kapcsolatomat jelentősen javította. A tudatos jelenlét, már nem csak egy eszköz volt, hanem egy életforma.

segitseg

NEM TUDOM ELTÜNTETNI A

PROBLÉMÁIDAT

DE TUDOK ADNI NEKED

ESZKÖZÖKET

HOGY MEGOLDHASD ŐKET

whm logo

Érdekel a Wim Hof Módszer?​

Csodálkozol azon, hogy mások hogyan tudnak olyan jól teljesíteni? A titok a Wim Hof módszerben rejlik! A workshop alatt megtanítom neked, hogyan érheted el a tested és az elméd hatékonyabb működését. Koncentráció erejével, a hidegterápiával és a légzéstechnikával egy olyan eszköztárat szerezhetsz, amely segít abban, hogy jobban kezeld a stresszt, javítsd a teljesítményedet és elérj egy nagyon magas szintet az általános jólét terén. Kezdd el most és válj az egészséges életmód új rajongójává!

harcművészet 2

Harcművészet

5 éves koromtól kezdve tanultam harcművészetet. Jiu-Jitsu-t verseny szinten űztem majd a későbbiekben hatalmas jártasságot szereztem  Kung Fu-ban, Tai Chi és a Taekwondo stílusban. Valamint betekintést nyertem a shaolin szerzetesek edzésébe és tanulhattam egy igazi shaolin mestertől is Shi Heng Yi személyében.

Jiu-Jitsu-ban elért eredményeim:

Blog

fitness

Súlyzós edzésprogram irányelvei

Alakformáláshoz és egy normális fittségi szint eléréséhez, nem szükséges a testépítők klasszikus programjait követni, hiszen nem cél a maximális izomtömeg elérése, de mégis a testépítésben

Tovább olvasom »

Iratkozz fel

Heti bölcsességek Inspirációk a lelkednek