Legyél Boldog, Erős és Egészséges.

Tanulj meg légzéstechnikákat, hidegterápiás gyakorlatokat és fejleszd az elméd, hogy jobban érezd magad a bőrödben, jobban aludj és nagyszerű sportteljesítményeket érj el. Kezdd el most és válj az egészséges életmód új rajongójává!

Mi az a Wim Hof Módszer?

Legegyszerűbben fogalmazva a Wim Hof Módszer egy olyan eszköz, amivel természetes úton tudunk javítani az életminőségünkön. Benne rejlő lehetőségek tárháza széles, jobb közérzet, javuló alvásminőség, erősödő immunrendszer, megnövekedett állóképesség és energia, csökkent stressz szint, valamint segít szorongás és depresszió kezelésében is. Tudományosan is alátámasztott a módszer hatékonysága! 

Most számodra is lehetőség nyílik megtanulni a módszert, hivatalos Wim Hof Módszer Instruktorként, segítek neked megtanulni és alkalmazni a módszert biztonságos módon!

Jelentkezz és tapasztald meg a csodát Te magad is!

A Módszer 3 alap pillére

légzés

Légzés

A Légzés befolyásolja a mentális és fizikai állapotunkat. Lélegzünk, de nem mindegy hogyan. Wim által fejlesztett speciális légzéstechnikával, képes leszel csökkenteni a stressz szintedet, szorongásodat és erősíteni az immunrendszeredet. Tudományosan bizonyított a módszer hatékonysága!

hideg

Hidegtűrés

A fokozatos hidegtűrés fejlesztése is számtalan egészségügyi előnyöket rejt, fejleszti a szív és érrendszert, javítja a vérkeringést,  csökkenti a gyulladást, aktiválja a fehérvérsejtek termelését – erősíti az immunrendszert, fokozza a légzéstechnika élettani hatásait, ezzel is elősegítve a jobb közérzetet és mentális állapotot.

elkötelezettség

Gondolkodásmód

A Gondolkodásmód/elkötelezettség a módszer sarokköve. A légzés technika és a hidegtűrés fejlesztéséhez elengedhetetlen az elkötelezettség, hogy kiaknázhasd a módszer adta lehetőségeket. Nem mindig könnyű hidegzuhanyt venni, vagy egy jégfürdőt, azonban minden egyes próbálkozással erősítjük a mentális izmunkat és megtanuljuk kezelni a kényelmetlenséget.

whm logo

A három pillér együtt számos előnnyel jár

Tanuld meg a Módszert közvetlenül egy minősített oktatótól

Most Magyarországon is lehetőséged nyílik megtanulni a módszert! Wim Hof Method Academy-n szerzett oktatói képesítésemmel biztonságos módon segítek elsajátítani a módszert! 

Akár a sportteljesítményedet szeretnéd javítani, akár egészségügyi állapottal kapcsolatos tüneteidet szeretnéd enyhíteni, vagy csak szimplán kíváncsi vagy a módszerben rejlő lehetőségekre – mindenki talál benne valamit ami számára hasznos!

Jelentkezz és tapasztald meg a csodát Te magad is!

whm instructor

Események

Szeretnél több energiával ébredni minden reggel? Szeretnél megtanulni a stressz leküzdésének titkait, és a mindennapokat boldogabbá tenni? Ha igen, akkor itt az idő, hogy felfedezd a Wim Hof Módszer erejét Magyarország 3. hivatalos Wim Hof Módszer Instruktora segítségével! A Wim Hof Módszerrel olyan eszközöket sajátíthatsz el, amelyekkel megbirkózhatsz a stresszel és növelheted a mentális és fizikai állóképességedet. A módszerrel megtanulhatod, hogyan érheted el az egyensúlyt és a harmóniát, amire mindannyian vágyunk az életünkben. Nem számít, hogy kezdő vagy a Wim Hof Módszerben, mindenkit örömmel üdvözlök és személyes tapasztalataimmal segítek, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból.
 
Jelentkezz most és lépj a boldogság útjára a Wim Hof Módszer Workshopon!
whmfb

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz

Szeretnél több energiát és életkedvet? Akkor a Wim Hof módszer neked szól! A módszerrel az immunrendszered megerősödik, a stressz szinted csökken, és az általános egészséged javul. Várlak sok szeretettel, erre a célra létrehozott WHM csoportomban, ahol további segítséget és érdekességeket találhatsz, melyek hozzájárulnak a fejlődésedhez. Kérdezhetsz tőlem és ráadásul napi inspirációkkal is ellátlak.Csatlakozz hozzám, és fedezd fel a tested és az elméd határait!

Ismerj meg

Hogyan ismerkedtem meg a Módszerrel?

27 évesen találkoztam a módszerrel. Ez időben egy mély korszakomat éltem, pánik rohamok, erős szorongás és depresszió övezte ezt az időszakot. Önfejlesztéssel már foglalkoztam korábban is, ezért igyekeztem széles körű tudást szerezni, annak érdekében, hogy tudjak javítani az életminőségemen. Rövid időn belül elkezdtem megtapasztalni a pozitív hatásokat, tisztultak a gondolataim, nőtt a stresszel szembeni toleranciám, a pánik rohamok megszüntek és megtanultam elkényelmesedni bármilyen kényelmetlenséggel járó helyzetben – amik előtte erős szorongással töltöttek el. Elkezdtem mélyebben foglalkozni a módszerrel és annak tudományos hátterével, így sorra vásároltam meg az elérhető kurzusokat, majd úgy döntöttem, hogy szeretném ezt a tudást tovább adni és segíteni másoknak is, hogy megtapasztalják ezt a csodálatos erőt, amit a módszer rejt. Így beiratkoztam a Wim Hof Method Academy-ra és 2023-ban sikeresen elvégeztem a Wim Hof Method Instructor képzését és jelenleg mint oktató tevékenykedek. Ha te is szeretnéd megtapasztalni a módszer nyújtotta egészségügyi előnyöket, várlak nagy sok szeretettel a workshopjaimon!

jégfürdő

Gyakran Ismételt Kérdések

A WHM technika hatása személyenként eltérő. Mindenki tapasztalata más, részben a céljai és elvárásai határozzák meg. Egy sportoló valószínűleg a teljesítménye növelése céljából kezd bele, amíg egy ízületi gyulladással küzdő ember pedig hamarabb tapasztalják meg az alacsonyabb gyulladásos markerek előnyeit. A módszer jelentett előnyei a következők: megnövekedett energia szint, jobb közérzet, csökkent stressz és szorongás, javuló alvás minőség, gyorsabb regeneráció, életminőség általános javulása.

A WHM technikát minden egészséges ember gyakorolhatja. Ha helyesen végzed a gyakorlatot (Oktatótól érdemes megtanulni) akkor az hozzájárul egy jobb, egészségesebb élethez. A légzéstechnika és a hideg expozíció komoly hatást gyakorol a fiziológiára, így ez jó hatással lehet a rossz egészségi állapotú vagy bizonyos betegségben szenvedők számára. Ha súlyos egészségügyi vagy pszichológiai állapottal küzd akkor a WHM alkalmazása előtt, javasoljuk konzultáljon egy egészségügyi szakemberrel.

Workshopjaimra való jelentkezést a hivatalos oldalon keresztül lehet megtenni, ezután email-ban minden szükséges információt megkapsz, hogyan készülj fel a nagy eseményre, ezután nincs más dolgod, mint élvezni az utazást!

Nem javasoljuk a WHM-et, ha :

  • Súlyos szív és érrendszeri betegséggel,
  • Epilepsziával, 
  • Veseelégtelenséggel,
  • Raynaud-szindróma (II-es)
  • Magas vérnyomással

Szenvedő betegek, illetve bármilyen súlyos egészségügyi problémák esetén mint például szívelégtelenség vagy stroke sem javasolt. Műtétek után sem javasolt.

Nem, semmiféleképpen sem! A módszert oktatni csak hivatalos oktatók végezhetik, ugyanis vannak olyan tényezői a módszernek, amiket a magasan képzett oktatók képesek kezelni, mert megkaptak minden szükséges kompetenciát, ahhoz hogy biztonságosan átadják és tanítsák a módszert! Ők azok akik felvannak készülve minden olyan helyzetre, amiket a módszer gyakorlása alatt esetlegesen megtörténhet (hidegsokk, ájulás) és tudják a megfelelő protokoll alkalmazását, ezáltal is biztonságosabban van lehetőség gyakorolni.

Blog

fitness

Súlyzós edzésprogram irányelvei

Alakformáláshoz és egy normális fittségi szint eléréséhez, nem szükséges a testépítők klasszikus programjait követni, hiszen nem cél a maximális izomtömeg elérése, de mégis a testépítésben

Tovább olvasom »

Iratkozz fel

Heti bölcsességek Inspirációk a lelkednek