Online Coaching

Mentor Program

Mit adhat neked a Coaching?

A Coaching egy személyre szabott elit szolgáltatás. Egy jó coach együttműködik veled, hogy elérd konkrét céljaid, leküzdd az előtted álló akadályokat és egyéni tervet készít a tartós siker érdekében. Mit jelenthet ez számodra?

Ez jelentheti, hogy végre le dobod azt az utolsó 10 kilót? Újjáéleszted azt a szenvedélyt, ami egykoron benne volt a kapcsolatodban? Előléptetésre pályázol vagy saját vállalkozás indításán gondolkodsz? Szeretnéd megtudni, mi a szenvedélyed?

A hozzád hasonló problémákkal küzdő emberek a világ minden tájáról egy új szintre léptek és elérték legnagyobb céljaikat a segítségemmel.

coachinghoz

A Life & Health Coaching előnyei

Lásd tisztán a céljaid

Legyél tisztában és fókuszálj azokra a célokra és célkitűzésekre, amelyek jövőre gyökeresen megváltoztatják az életed.

Legyél profi vezető

Szerezz új eszközöket és magabiztosságot a korlátaid áttöréséhez, valamint új készségeket mások inspirálásához és bátorításához.

Érd el a fitness céljaidat

Legyél az egészséges életmód új rajongója, fejleszd az elméd és tapasztald meg a kicsattanó erőt, egy olyan edzővel, aki motivál.

Fejleszd a kapcsolataidat

Urald az érzelmeid. Használd a bátorságot, erőt, szenvedélyt és magabiztosságot a kihívásokkal szemben.

Te kivé válsz a legnehezebb időkben?

Ez lehet a világtörténelem egyik legnehezebb időszaka. Ilyen időkben sokan lefagynak és lemaradnak – néhányan mégis találnak lehetőséget és boldogulnak. Mi a titok? A világ legsikeresebb emberei nem egyedül emelkednek felül a kihívásokon

VAN EGY COACH AKI SEGÍT NEKIK

Azok, akik a világon a legjobbak abban, amit csinálnak – sportolók, zenészek, vállalkozók, művészek – ez közös, mindegyik egy kiváló coach segítségével tanulták meg mozgósítani a bennük rejlő erőt.

whmfb

Beszéljenek helyettem az ügyfeleim

Miért engem válassz?

Az elmúlt években sokat foglalkoztam önfejlesztéssel és tovább képzésekkel. Több mint 10 éves tapasztalattal a hátam mögött, világszinten elismert emberektől volt szerencsém tanulni, azért hogy a lehető legjobb eszközök alkalmazásával tudjak segíteni. Tarts velem és az alábbi területek mestere leszel:

en_nyc (2)
ÖNISMERET

A siker 80%-a pszichológia és 20%-a módszer. A stratégiád nem számít, ha nincs megfelelő gondolkodásmódod a megvalósításához. A legtöbb embert saját korlátozó hiedelmei tartják vissza. Több éves tapasztalattal a hátam mögött, folyamatosan képeztem magam, hogy segítsek azonosítani és megtörni ezeket a mintákat. A mentális csapdák azonosításával elkezdheted helyettesíteni azokat erősítő hiedelmekkel, amelyek a siker felé vezetnek. Ezzel az új perspektívával a stratégia végrehajtása könnyebbé válik, és az eredmények elkerülhetetlenekké válnak.

FÓKUSZ

A siker nyomokat hagy maga után. Azok az emberek, akik folyamatosan sikeresek, mást csinálnak, mint a többiek. Olyan cselekvési tervet készítettek, amely sikerhez vezet. Kíméld meg magad az állandó próbálkozástól és tévedéstől, a segítségemmel, megtanulhatod a siker képletét. Mindannyian szembesülünk akadályokkal. Tanuld meg a folyamatot, amellyel leküzdheted ezeket az akadályokat és érj el valódi eredményeket az életedben, üzletedben, pénzügyeidben és az egészségedben.

en_rockefeller
SIKER ÉS A BETELJESÜLÉS

Élj rendkívüli életet, sajátítsd el a teljesítmény tudományát és a beteljesülés művészetét. Az egyik könnyű, viszont mindkettő elengedhetetlen az igazi sikerhez. Valójában a siker beteljesülés nélkül csak kudarc. Az elméd nem fog boldoggá tenni, neked kell irányítanod. Én segíthetek mindkettőt elsajátítani. Ne várj tovább, éld az álmaidat!

en_philadelpia
CSELEKVÉS

Folyamat = boldogság, és semmi sem változtatja meg az életedet úgy, mint egy döntés. A legtöbben tudjuk, mit kell(ene) tenni, de még sem lépünk. Ami visszatart, az a kudarctól való félelem. Nem baj, ha félsz, az viszont nincsen rendben, ha hagyod, hogy a félelem megállítson. Tanuld meg, hogyan kell hatalmas lépéseket tenni és elkötelezni magad, amikor bizonytalanság gyötör. Lépj ki komfortzónádból, oda ahol az igazi fejlődés megtörténik. Ha nem cselekszel, álmaid veled együtt meghalnak majd, és soha nem éred el azt az eredményt amit szeretnél. Biztos ezt szeretnéd?

en_mindfulness
ERŐFORRÁSOK

Soha nem az erőforrások hiánya tart vissza bennünket, hanem a leleményesség hiánya. Ha továbbra is kifogásokat keresel, hogy miért nem jársz sikerrel, akkor soha nem is fogsz. A megfelelő erőforrás nem kézzelfogható tárgy, hanem sokkal inkább gondolkodásmód, érzelmi állapot – kreativitás, határozottság, szenvedély, ha ezzel foglalkozol, bármilyen erőforráshoz juthatsz a földön. Ha nincs meg, amit akarsz, az azért van, mert nem kötelezted el magad. Segítek hogyan kezeld a kifogásaidat és kezdd el felfedezni a rendelkezésedre álló erőforrásokat, eszközöket, stratégiákat, hogy elérhesd az évek óta halogatott céljaidat.

Itt az ideje felrázni a dolgokat!

Az az élet, amire mindig is vágytál, lehetséges – és én segíthetek, gyorsabban eljutni oda, mint valaha egyedül tennéd. Nem hiszel nekem? Semmi baj, próbáld ki az ingyenes konzultációt.

Válj magabiztossá

Találd meg a bátorságot, az erőt, a szenvedélyt és az önbizalmat, ami benned van, hogy legyőzd az élet minden kihívását vagy váratlan helyzeteket.

Alakítsd át a szokásaidat

Rossz szokások helyett, tanulj meg és építs be jó szokásokat, amelyek alapjaiban változtatják meg az egész életed.

Szárnyalj a karrieredben

Tűnj ki a szakmádban, tanuld meg, hogyan válhatsz igazán nélkülözhetetlenné munkáltatód számára vagy indítsd el a vállalkozásod és lépj ki a komfortzónádból, hogy megkapd, amit keresel. 

Élj egészségesebb életet

Tapasztald meg a több energia, még több vitalitás és harmónia érzését, egy olyan coachal, aki segít az utadon.  Maradj elkötelezett a valódi eredményekért, és kezdd el azt az életet élni, amire vágysz.

Vigyél szenvedélyt párkapcsolatodba

A tartós, szenvedélyes szerelem nem a szerencséből fakad, tanuld meg, hogyan mélyítsd el és teljesedjen ki a kapcsolatod.

Legyél jobb vezető

Törd át a korlátokat, és sajátítsd el azokat a készségeket, amelyekkel motivált maradhatsz, még a kihívásokkal teli időszakokban is. Tanulj meg olyan eszközöket, amelyek segítségével meggyőzhetsz, inspirálhatsz és kapcsolatba léphetsz másokkal.

Gyakran Ismételt Kérdések

Lényegében egy túravezető az életedben, aki segít megtalálni a belső erőd, képességeid, segít felfedezni legjobb éned, hogy egy olyan életet élhess amire mindig is vágytál.  Egy jó coach megmutatja a technikákat, stratégiákat tanít, és figyelemmel kíséri a fejlődésed. Előre látja és felkészít az élet kihívásaira és lehetőségeire. Motivációt kelt az elszámoltathatóságon keresztül, illetve felgyorsítja a folyamatokat, nincsenek zsákutcák többé.

Amikor szeretnéd megérteni a jelenlegi helyzetet, amiben éppen vagy, céljaidat és az álmaidat elszeretnéd érni, de egyszerűen nem tudod hogyan tedd. A coachok egyértelműséget biztosítanak a számodra, hogy tisztán láthasd a helyzeted. Olyan szintű eredményeket érhetsz el vele, amiket egyedül csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem sikerülne. Egy jó coach cselekvésre ösztönöz téged és őszinte veled, támogat és bízik benned. Edzőként a “pályán” tart, hogy ne veszítsd szem elől a célodat. A legsikeresebb emberek mögött mindig egy jó coach áll, akik segítettek felébreszteni bennük a képességeiket.

Célok és álmok – mindannyiunknak vannak ilyenek az életben. Azonban sokszor nehéz elérni ezeket a célokat, és az álmok csak álmok maradnak. Egy lépésről lépésre haladó utazás alatt meghódítod a jólét 5 területét Személyes fejlődés, Kapcsolatok, Munka és Pénzügyek, Spiritualitás, Egészség. Legyen szó jobb döntések felismeréséről, vagy negatív gondolatok, önpusztító szokások megváltoztatásáról, közös munkával kinyithatjuk a sikert akadályozó ajtókat. A rengeteg elérhető információ mint egy térkép, a jó Coach pedig a Te túra vezetőd.

Mind a coachok, mind a terapeuták előre szeretnék mozdítani a kliensüket, de a fókuszuk más. Egy teapeuta inkább a múltbeli problémákra és traumákra fókuszál és azok kezelésére. A coach pedig a jelent helyezi előtérbe és az eredményekre teszi a hangsúlyt, a jövőre fókuszál.  Azok a kliensek, akik mentális egészégükre panaszkodnak például, kábítószer-használat, súlyos depresszió, szorongásos zavarok, számukra a terapeuta a szakember. 

A tanácsadók egy adott téma szakértői, akik megoldják a problémát, vagy megoldást találnak a számodra. Amíg a coach segít neked kitalálni saját megoldásaidat  „megtanít téged halászni és nem csak ad neked néhány kifogott halat” ezáltal később már te magad is tudni fogod mi a megoldás az adott problémádra.

Az első alkalom, az természetesen a díjmentes konzultáció keretein belül zajlik. Itt még semmiféle elköteleződés nincs, ha úgy tetszik ezen az alkalmon barátkozunk egymással. Ezen a beszélgetésen kiderül az is mennyire tudunk együtt dolgozni, a kölcsönös szimpátia elengedhetetlen a sikeres együttműködés szempontjából.  A bizalom kulcsfontosságú, ahogy az is, hogy biztonságban érezhesd magad az egész coaching során. Ez elengedhetetlen a közös sikerhez. 

Átutalással tudsz majd fizetni, a foglalás után, az ingyenes konzultáción megbeszéljük, melyik csomag lenne számodra a legjobb. A beszélgetés során is, de utána emailben is megkapsz minden szükséges információt.

jólét5területe (1)

Coaching Csomagok

Konzultáció ingyenes

lifecoaching

Life
Coaching

Egy területre fókuszálva, megtanulod hogyan kezeld és oldd meg hatékonyan a problémáid.

Ár: 16.990 Ft/alkalom

temaorientalt

Téma orientált csomag

Egy általad választott területen lévő problémák feltárásaira illetve azok megoldására fókuszálunk. Ha azonnali "tűzoltásra" van szükség. (6 alkalom)

Ár: 89.990 Ft

ujratervezes

Újra tervezés csomag

12 hét amely után egy új emberként kezdheted el a "második" életed. Igazi felfedezőknek. (12 alkalom)

Ár: 149.990 Ft

all in

All in-1 csomag

Teljes élet reform program, aminek az elvégzése után más emberként élheted az életed. Egészségesebb, kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb lehetsz. Speciális program valódi úttörőknek. (24 alkalom)


Ár: 199.990 Ft

segitseg

NEM TUDOM ELTÜNTETNI A

PROBLÉMÁIDAT

DE TUDOK ADNI NEKED

ESZKÖZÖKET

HOGY MEGOLDHASD ŐKET

Amit ezért kapsz

Figyelem

Én látlak és meghallgatlak, megértelek és figyelek rád. A bizalom kulcsfontosságú, ahogy az is, hogy biztonságban érezhesd magad az egész coaching során. Ez elengedhetetlen a közös sikerhez.

Terv és Stratégia

Segítek tervet készíteni a céljaidhoz. Közös munkával kinyithatjuk a sikereidet akadályozó ajtókat. A rengeteg elérhető információ mint egy térkép, a jó Coach pedig a Te túra vezetőd. Az eszközök segítségével, amit megtanulsz az ülések során, nem lesz többé szükséged coachra, rám se.

Gyorsítósáv

Egy jó coach előre látja és felkészít az élet kihívásaira és lehetőségeire. Motivációt kelt az elszámoltathatóságon keresztül, illetve felgyorsítja a folyamatokat, nincsenek zsákutcák többé.

Ezek is érdekelhetnek

Iratkozz fel

Heti bölcsességek Inspirációk a lelkednek